prijsuitreiking Hier met je Kassabon

Prijsuitreiking van de BOV ‘Hierr met je kassabon’

Zaterdagmiddag ontvingen de prijswinnaars van de BOV actie Hierr met je kassabon hun prijs uit handen van BOV bestuurslid Rob Kersbergen.
In zijn toespraak zei hij dat het mooi is te zien hoeveel kassabonnen zijn ingeleverd. De stapel bonnen leek niet zo groot, maar de meeste kassabonnen zijn dun en klein. Daar zaten er verbazingwekkend veel van in de BOV bussen. De prijswinnaars hebben hun aankopen gedaan bij BOV winkeliers. Niet alleen de dagelijkse boodschappen in de supermarkt, maar ook aankopen bij onder andere de boekenwinkel, de juwelier en de ijswinkel. De gevarieerdheid aan winkels was ook groot.

De BOV organiseert deze actie met als doel om Bodegraven levendig te houden. Kopen in ons dorp zorgt voor blijvend voldoende winkel aanbod. Een mooie win – win gedachte. “Kijk maar eens wat er nu op het Raadhuisplein gebeurt. Een enorme klimtoren en rijen met kinderen die het hogerop willen zoeken. Sfeer en gezelligheid als deze vind je nu eenmaal niet digitaal,” aldus Rob Kersbergen.

Alle inzenders werden dan ook hartelijk bedankt voor hun deelname. Maar ook omdat zij klant zijn bij de BOV winkeliers. Uit de vele ingeleverde bonnen zijn 10 prijswinnaars getrokken. Zij ontvangen de prijs van € 50,= in de vorm van BOV cadeaubonnen. Die bonnen kunnen besteed worden bij de BOV winkels, doe je herkent ze aan de sticker op de deur. Of kijk op de website van de BOV, daar zijn ze allemaal te vinden.

Vervolgens konden de gelukkige winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Helaas waren twee winnaars verhinderd; zij krijgen nog bericht.

Bijschrift foto: Prijswinnaars van de BOV kassabonactie

Ingezonden bericht

X