220f2b35-9197-40b0-aa62-94fab16bfdf2

Rabobank in de Brugstraat geopend

De voormalige apotheek in de Brugstraat in Bodegraven is sinds vandaag het domein van de Rabobank. Voor de oplettende lezer en kijker. Dit is schuin tegenover ons kantoor. Het is een kantoor waar zowel de particulier als ondernemer geadviseerd kan worden. 
“We zijn blij met het mooiste plekje van Bodegraven. De afgelopen maanden zijn lokale ondernemers, zoals Domburg Bodegraven, Kalkman wonen, Ben Kraan Architecten en Goudriaan Jongerius B.V.  bezig geweest om het pand vorm te geven. 

Binnen

Bij binnenkomst zie je oude historische foto’s en tref je nog oude apothekers-attributen aan. Bezoekers kunnen hier vanaf maandagmiddag t/m vrijdag terecht voor alle zaken over geld. De geldautomaten blijven op de oude locatie aan de Marktstraat. De bekende gezichten zijn ook op de nieuwe locatie terug te zien en zij zien uit naar uw bezoek”, vertelt kantoordirecteur Maurits Versteegh.

Clubsupport

Rabobank Rijn en Veenstromen sponsort de lokale verenigingen en stichtingen via Rabo ClubSupport. Ze stellen hiervoor 80.000,- euro van het coöperatief dividend beschikbaar. Hoe dit bedrag verdeeld wordt onder de deelnemende stichtingen en verenigingen bepalen de leden van Rabobank Rijn en Veenstromen. Hoe de actie in z’n werk gaat wordt na de zomer bekend gemaakt. 

X