Gemeentehuis1-test-3135

Samenvatting gemeentepagina week 15/woensdag 10 april

Hierbij een samenvatting van de gemeentepagina van week 15 van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Klik op de titel en je krijgt een doorverwijzing naar het bericht. Dit artikel betreft alleen een kleine samenvatting.
Wil je de gemeentepagina in z’n geheel lezen in een PDF bestand?  Weeknummer 14 van de gemeentepagina vind je (straks) hier

Ligplaatsen te koop en te huur

In de haven Meentweide in Reeuwijk heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor haar inwoners nog drie ligplaatsen te koop of te huur.

Spreekuur wethouder Robèrt Smits

Vrijdag 19 april neemt wethouder Robèrt Smits het inloopspreekuur over van Wethouder Inge Nieuwen huizen. 

Toezicht met een drone

De Omgevingsdienst Midden-Holland gaat met zijn tijd mee en gaat een drone inzetten voor het toezicht. Op dit moment vliegt de ODMH vier keer per jaar met een vliegtuig over de regio. 

Programma Huis van Alles week 15

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op de website www.buurbook.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samenwelzijn.nl of 0172 61 45 00. Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgelicht die deze week plaatsvinden.

Nieuwe afvalbakken

Op diverse plekken in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk staan sinds kort nieuwe afvalbakken. Ze zijn voorzien van extra spijlen om te voorkomen dat er huisvuil in gegooid wordt. Helaas gebeurt dat redelijk vaak. Op plekken waar dit structureel is geconstateerd, zijn de afvalbakken daarom weggehaald.

Aangepaste openingstijden Klantcontactcentrum

Om u nog beter van dienst te zijn, is ons klantcontactcentrum aan de Julianastraat in Bodegraven voortaan ook op de woensdagmiddag open.

OFFICIËLE BEKENDMAKINGEN

Bouwen en verbouwen week 15 ODMH

Verkeer week 15

Natuur en milieu week 15

Vergaderingen week 15

X