Gemeentehuis1-test-3135

Samenvatting gemeentepagina week 16/woensdag 17 april

Hierbij een samenvatting van de gemeentepagina van week 16 van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Klik op de titel en je krijgt een doorverwijzing naar het bericht. Dit artikel betreft alleen een kleine samenvatting.
Wil je de gemeentepagina in z’n geheel lezen in een PDF bestand?  Weeknummer 14 van de gemeentepagina vind je (straks) hier

Spreekuur wethouder Robèrt Smits

Vrijdag 19 april neemt wethouder Robèrt Smits het inloopspreekuur over van Wethouder Inge Nieuwen huizen. Het inloopspreekuur is in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug.

Programma Huis van Alles week 16

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op de website www.buurbook.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samenwelzijn.nl of 0172 61 45 00. Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgelicht die deze week plaatsvinden.

Aangepaste openingstijden Klantcontactcentrum

Om u nog beter van dienst te zijn gaat ons klantcontactcentrum aan de Julianastraat in Bodegraven nu ook op de woensdagmiddag open. Om lange wachttijden te voorkomen en u zo snel mogelijk van dienst te zijn werken wij alleen op afspraak.

Unieke wilgenfundering voor Hortemansdijk

De Hortemansdijk wordt voorzien van een nieuwe fundering die bestaat uit 300m3 wilgentakken. Dit is een heel nieuwe (duurzame) methode van wegen ophogen die nog niet eerder op autorijbanen is toegepast.

OFFICIËLE BEKENDMAKINGEN

Bouwen en verbouwen week 16

Verkeer week 16

Openbare orde en veiligheid week 16

Vergaderingen week 16

 

 

 

 X