Gemeentehuis1-test-3135

Samenvatting gemeentepagina week 7

Hierbij een samenvatting van de gemeentepagina van week 7 van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Klik op de titel en je krijgt een doorverwijzing naar het bericht. Dit artikel betreft alleen een kleine samenvatting.
Wil je de gemeentepagina in z’n geheel lezen in een PDF bestand?  Weeknummer 7 van de gemeentepagina vind je hier

Programma Huis van Alles

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op de website www.buurbook.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samenwelzijn.nl of 0172 61 45 00.  Bekijk snel de activiteiten die zijn uitgelicht voor deze week.

Lees de Duurzaamheidskrant

Deze week verschijnt de Duurzaamheidskrant van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De krant wordt huis-aan-huis verspreid, dus u vindt ‘m vanzelf op de mat. Of lees de krant online: www.themanieuws.nl/app/publication/DBO191

Rectificatie subsidie inbraakwering

In ons bericht van vorige week over subsidie voor het beveiligen van uw woning is vermeld dat dit ook geldt voor rolluiken en beveiligingscamera’s. Dit is niet het geval. 

Inloopspreekuur dorpswethouder Reeuwijk-Brug

Vanaf 15 februari start de dorpswethouder van Reeuwijk-Brug, Inge Nieuwenhuizen, met een inloopspreekuur van 15.00 tot 16.00 uur in het Huis van Alles.

60 jaar getrouwd

Mevrouw en mijnheer Korpershoek-de Knikker zijn 60 jaar getrouwd en ontvangen daarom bloemen en persoonlijke felicitaties van burgemeester Christiaan van der Kamp.

Fietst u wel eens bij de kluifrotonde? Doe mee aan de enquête!

De provincie Zuid-Holland en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk onderzoeken op dit moment mogelijke verbeteringen voor de fietsoversteekpunten bij de kluifrotonde (Goudseweg ten zuiden van Bodegraven,bij de aansluiting met de N11).

OFFICIËLE BEKENDMAKINGEN

BOUWEN EN VERBOUWEN WEEK 7

NATUUR EN MILIEU WEEK 7

 

X