“The Next One” opent in Bodegraven

Bodegraven is weer een restaurant rijker. Aan de Spoortstraat in Bodegraven opende onlangs The Next One. Na 12 jaar Kobalt en de verplichte sluitingen van de horeca door de Corona-maatregelen, leek het ons tijd voor een andere richting. Janneke was tijdens de eerste lockdown terug in haar oude vakgebied gegaan in de zorg en heeft het daar naar haar zin en blijft dat doen.
Ron is en blijft een horecamens in hart en nieren. Zijn zoon Jesse groeide ook op in de horeca en wilde graag hierin blijven werken. En dat is gelukt! De gasten zullen hem in het restaurant tegenkomen. 

Tijdens het opknappen van een horecapand ontstond dan ook tussen Jesse en Ron het idee of zij hier niet samen iets mee zouden kunnen gaan doen. Het idee werd een plan en al snel was de naam gevonden…”The Next One”. Een beetje anders en toch ook een beetje zoals onze vaste gasten gewend waren. Er is een nieuwe menukaart, maar onze klassiekers ontbreken niet! Ron en Jesse gaan er voor, en Janneke sluit natuurlijk regelmatig aan!

Openingstijden

Het restaurant is open van dinsdag tot zondag van 16:00 tot 22:00 uur.  Op zondag is de keuken dicht!  Maandag zijn we gesloten.

De komende weken kunnen onze gasten een maandaanbieding verwachten : Holsteiner  Schnitzel of een Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons. Iedere maand wisselend voor € 13,50,- incl. garnituur

Je kan ons bereiken op: 0172 785 790 en te volgen op Facebook.

 

X