SanneZweije_TikTakSlaap_fotoMoonSaris

Tik Tak Slaap (2+), peutertheater in het Evertshuis

Bodegraven – Op woensdagochtend 29 januari is in de theaterzaal de prachtige jeugdtheatervoorstelling Tik Tak Slaap te zien. Een getikte peutervoorstelling over pop die niet gaat slapen en mama die daar getakt van wordt! Geïnspireerd op ‘Welterusten Kleine Beer’ van Martin Wadell.
In Tik Tak Slaap tovert een actrice een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt.

Tik…tak…tik…tak… Pop kan niet slapen. Tik…tak…tik…tak… Er moet nog een lichtje aan…

Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor piepjong en poepie oud. Tik Tak Slaap speelde o.a. op Oerol, de Parade en het Silk Road Festival te Xi’an in China.

Kaarten voor deze voorstelling à € 7,50 zijn online en aan de theaterkassa verkrijgbaar. De voorstelling begint om 10:00 uur en duurt ongeveer een half uurtje. Daarna mogen stoere peuters die dat willen nog even met de pop op het podium babbelen. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie https://www.evertshuis.nl/tik-tak-slaap

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

WOENSDAG 29 JANUARI 2020

Speelbos & Sanne Zweije – Tik Tak Slaap(2+)

GENRE: jeugd & familie

AANVANG: 10:00 uur

ENTREE: € 7,50

Foto: Moon SarisX