oktober, 2020

09okt20:30Intiem theaterconcert ‘Lost & Found II’ van Tim Knol in het Evertshuis

Meer

Event Details

Bodegraven – Bekend bij het grote publiek van zijn hit ‘Sam’, speelt Tim Knol op vrijdagavond 9 oktober het theaterconcert ‘Lost & Found II’ in het Evertshuis. Zijn liefde voor muziek en bluegrass in het bijzonder spatten van het podium. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de theaterzaal, dus reserveer vlug je kaarten.

Na het verschijnen van zijn debuutalbum in 2010 ging het hard met singer/songwriter Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single ’Sam’ werd een hit. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed meerdere theatertours. In zijn album en gelijknamige tour ‘Lost & Found I’ maakte het theaterpubliek kennis met de verzamelaar Tim. In zijn nieuwe show ‘Lost & Found II’ speelt hij veel werk van zijn meest recente album ’Cut the Wire’, maar ook een aantal prachtige covers. De Volkskrant gaf het album ‘Cut the Wire’ vier sterren.

Nieuwe liedjes

Tim: “Hoewel ik het geweldig vind om onderdeel van een band te zijn, vind ik solo optreden misschien toch leuker. Ik vind het leuk om tijdens een optreden een beetje te freewheelen. Honderd man voor m’n neus in een kleine zaal, een beetje de spanning opzoeken, nieuwe liedjes uitproberen en eventueel op je bek gaan. Heerlijk.” Zijn theatershow is erg goed ontvangen in de pers. Heaven: “Tim Knol bekoort met deze intieme theatershow. Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, voor bluegrass in het bijzonder.” Zijn ‘Song For Grandma’ is een ode aan zijn overleden grootmoeder.

Het concert van Tim Knol begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 19,00 inclusief drankje. Het Evertshuis volgt uiteraard de RIVM richtlijnen. Dat betekent 1,5 meter afstand als u niet tot hetzelfde huishouden behoort, er is geen pauze, u mag uw drankje en jas mee de zaal innemen. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie  www.evertshuis.nl Tickets kunnen alleen online besteld worden.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

TIM KNOL – LOST & FOUND II

VRIJDAG 9 OKTOBER 2020

GENRE THEATERCONCERT

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 19,00 (inclusief drankje mee in de zaal)

Foto: Melle Boersma

Ingezonden bericht

 

Tijd

(Vrijdag) 20:30

X