juni, 2019

15jun08:3013:00Rommelmarkt in en rond de Ontmoetingskerk

Meer

Event Details

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs Bodegraven haar jaarlijkse rommelmarkt. Deze vindt plaats in en rond de Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat/ Willemstraat te Bodegraven.

Van 08.30 tot 13.00 uur is iedereen hier van harte welkom. Naast de verkoop van de tweedehands spullen laten we het Rad van Fortuin draaien. Hierbij kun je leuke en mooie prijzen winnen, waaronder vier hoofdprijzen: een elektrische fiets, een retro platenspeler, een tuinset en een dinerbon van ‘Bij Robbert’.

In ’t Centrum is een ‘terras’ waar de bezoekers, voor en na het snuffelen bij de kramen, rustig wat kunnen drinken. Binnen staan de kramen met kleding, curiosa, speelgoed, elektra, boeken, lp’s en dvd’s. Buiten staan de kramen met meubelen, huishoudspullen, planten en glas- en aardewerk. Ook kunnen de bezoekers buiten heerlijke oliebollen kopen. De kinderen kunnen zich laten schminken en kunnen de bezoekers meedoen aan diverse spelletjes. Tot slot worden rond de middag heerlijke broodjes knakworst verkocht.

De opbrengsten van de rommelmarkt gaan naar diverse goede doelen: naar de Ontmoetingskerk, voor een extra eenmalige activiteit voor de jongeren in onze gemeente, naar Local Care voor de zorgboerderij Dim imeni Dirk Jana, nabij Rivne (Oekraïne) en naar de World Servants, voor ondersteuning aan de diverse projecten in landen waar hulp nodig is. De organisatie hoopt op een goede en gezellige markt en….. op een mooie opbrengst!!

Tijd

(Zaterdag) 08:30 - 13:00

X