september, 2019

17sep07:2707:27Vrolijke familievoorstelling ‘De Aardmannetjes’

blank

Meer

Event Details

Hoe leuk is dat om met de hele familie op vrijdagavond een avondje uit te gaan in het Evertshuis? ‘Meneer Zee’ speelt vol overgave de muzikale voorstelling ‘De Aardmannetjes’. Een kennismaking met muziektheater voor kinderen vanaf 6 jaar in het kader van het ‘Project Muziekeducatie’.

Sprookjes kan je overal vinden: in een verlaten huis, in een donker bos of een oude kast. De spannendste, grappigste, gevaarlijkste sprookjes komen van onder de grond. Daar leven de aardmannetjes. Meneer Zee en Meneer Ha zijn gewiekste sprookjessprokkelaars die zelfs drie dagen met hun blote voeten in een pot willen gaan staan om ze te vinden.

Al meer dan tien jaar schuimt Jan de Maeyer als Meneer Zee in Vlaanderen en Nederland scholen, theaters en bibliotheken af met zijn vertellingen, vaak aangevuld met muzikanten, kunstenaars en filosofen. Meneer Ha wordt gespeeld door Hans Mortelmans, vooral bekend als begenadigd zanger, accordeonist en gitarist. Maar wat hij het allerliefste doet, is guitige liedjes schrijven. Balancerend op één teen, twee castagnetten onder zijn oksels en een blokfluit in zijn linker neusgat.

Deze familievoorstelling is een vrolijke kennismaking met de kracht van muziek. In het najaar start een pilot ‘Project Muziekeducatie’.  De voorstelling ‘Aardmannetjes’ sluit perfect aan bij dit project. Het Evertshuis is door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gevraagd dit project te ontwikkelen en organiseren. Bij de voorstelling ‘Aardmannetjes’ kunnen ouders en kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met muziektheater.

De voorstelling op vrijdagavond 27 september begint om 19:30 uur in de theaterzaal van het Evertshuis. De entree voor kinderen is GRATIS, ouders/ verzorgers betalen € 5,00.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

VRIJDAG 27 SEPTEMBER

Meneer Zee – De Aardmannetjes

Genre: Jeugd & familie (6+)

Aanvang: 19:30 uur

Duur: 50 minuten

Entree: kinderen gratis, ouders/ verzorgers € 5,00

 

Tijd

(Dinsdag) 07:27 - 07:27

X