ESTO wint derby tegen VVBodegraven

ESTO heeft vanmiddag een overwinning geboekt op buur VVBodegraven. De zwartwitten wonnen met 1-3.

Ondanks de regen was het gezellig druk op het sportcomplex van de thuisploeg. Al snel bleek dat ESTO niet voor niets meedraait om de bovenste plekken in de competitie. In de 18e minuut scoorde Jesper den Besten dan ook de 0-1. De assist kwam van Jordi Tuithof. Op een paar kansen na gebeurde er niet heel veel voor de rust.

Na rust kwam er meer strijd in de wedstrijd. ESTO kreeg al een aantal goede mogelijkheden. Met een mooie lob scoorde Jordi Tuithof de 0-2.

Voor VVBodegraven was het tijd om het doel op te zoeken van ESTO keeper Joey Anker. Een paar voorzetten en afstandsschoten zorgden echter niet voor de aansluitingstreffer. ESTO gooide aan de andere kant de wedstrijd op slot. Jordy Romijn had alle tijd om een hoek uit te kiezen en zo de 0-3 aan te tekenen.

In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Jordy de Groot van VVBodegraven nog de eretreffer. De scheidsrechter floot de gemoedelijke wedstrijd na 90 minuten af en ESTO nam de drie punten mee naar huis. Eindstand 1-3.