Heren BZ&PC eenvoudig door naar volgende ronde beker

De heren van BZ&PC bereikte in het najaarsweekend eenvoudig de volgende ronde beker na een overwinning op ZPC Rotterdam. De vernieuwde selectie onder leiding van Herman van Tongerloo kwam geen moment in gevaar en liep uit naar een 21-4 zege.




Na een korte maar intensieve voorbereiding zonder al te veel tactische trainingen, oogde de Bodegraafse selectie rustig. Nieuwkomers Joey Schellingerhout, Luca Groenendijk en Bjinse Bouma draaide makkelijk mee in het gecontroleerde spel en zorgden voor een aantal mooie assists.

Het aanwezige publiek klom nog even op de banken na doelpunten van Rob Peek en Luke Rijnbeek, maar een kolkende Kuil liet nog even op zich wachten. Coach Herman van Tongerloo keek tevreden terug op het duel: ”We hebben een prima wedstrijd neergelegd waarin we de hele wedstrijd zijn blijven gaan. Vorig seizoen kregen we 10 doelpunten tegen, nu vier. Vanaf volgende week begint het seizoen pas echt, dan zien we beter waar we staan.”

Komende zaterdag speelt de ploeg tegen ZVVS. De ploeg uit Vlaardingen degradeerde uit de eerste klasse en zal de eerste krachtmeting van de heren worden. Zaterdag valt de eerste bal om 19:30 uur in Zwembad de Kuil.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank