RVC blijft achter zonder punten

Er was weinig in te brengen tegen de overwinning van HVV in Reeuwijk-Dorp tegen RVC. De score bleef beperkt tot 3-0, waar HVV de kansen had op meer, nadat RVC een comeback in de tweede helft liet liggen.

Een te slappe start werd RVC snel in de wedstrijd fataal. Na vijf minuten kon de scheidsrechter niets anders dan een penalty geven tegen RVC. De HVV penaltynemer maakte deze kans koelbloedig af. Het was deze keer voor RVC niet het moment dat ze wakker werden na de achterstand en daardoor was het binnen 10 minuten 0-2.

De doelpuntenmaker werd geen strobreed in de weg gelegd richting het doel van Van der Meer en hij wist alleen voor de keeper netjes binnen te schieten. HVV bleef de bovenliggende ploeg en RVC had niets in te brengen.

De tweede helft probeerde RVC het wel, kreeg het wat kansjes, maar zat het niet mee. Daan Zantinge was het dichtst bij een 1-2, wat de wedstrijd mogelijk nog enigszins had kunnen keren, maar hij raakte na een mooie actie de paal. In plaats van de 1-2 werd het nog erger voor de thuisploeg.

De 0-3 viel en RVC zakte door de ondergrens door tegen 2 directe rode kaarten aan te lopen, voor Aartjan van Dijk en Zanzibar Booy. Door de vele blessures en bijkomende schorsingen zal het een hele puzzel worden om komende zondag in de derby tegen ESTO een volwaardig elftal op te stellen.

Foto’s: Impressie van de wedstrijd