Tristan pakt podiumplaats tijdens Zuid-Hollands kampioenschap

Op zijn thuiscircuit Strijen heeft Tristan Kroone de 3e plaats in de wacht gesleept in de klasse Mini-Junioren. Bij de kwalificatie zaten de eerste 6 rijders binnen 1/10 van een seconde. Tristan kwalificeerde zich als 4e. De 3 races verliepen niet geheel zonder problemen, maar ondanks de tegenslag wist hij zich steeds weer terug te vechten de kop van het veld.




Een aantal mooie inhaalacties en de snelste raceronde van de dag leverde uiteindelijk een mooie 3e plaats op. Aankomend weekend de 4e en laatste ronde van het NK op het circuit van Assen. In het tussenklassement bezet hij op dit moment de 3e plaats. Zou een mooie beloning van een tot dusver succesvol seizoen zijn als hij dit vast kan houden. Daarna kan hopelijk de focus volledig op het WK gericht worden.

Facebook

De sponsoring voor het WK is nog niet helemaal rond maar hij hoopt dat zijn goede prestaties mensen en bedrijven ervan weet te overtuigen om hem hierbij te helpen zodat hij in Le Mans aan de start kan verschijnen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via https://m.facebook.com/tristankroone

Tristan Kroone wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door Stirlings Oil Nederland, SP Tools Europe, PdB Racing, Ringelberg Autoverhuur, Van Ettikhoven Grondverzet en transport, BG Tuning en Tristan’s club van 50.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank