profielfotocolor

4-Skills Soccer Academy

Kom je voetbaltechniek verbeteren bij 4-Skills Soccer Academy!  Van 19 – 23 oktober 2015 houdt 4-Skills Soccer Academy de voetbaldagen bij ROHDA ’76 te Bodegraven. De voetbaldagen vinden plaats op het sportpark “De Broekvelden” maar is toegankelijk voor alle jeugdige voetballiefhebbers uit de regio in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. 
De visie van 4-Skills, is gebaseerd op de trainingstechnieken van Rene Meulensteen, geïntegreerd met de pedagogische aanpak van 4-Skills. Naast onze specialistische techniek training is er aandacht voor freestyle training, waarbij balgevoel en balbeheersing op een uitdagende manier verder gestimuleerd wordt.

De voetbaldagen worden methodisch aangeboden, waarbij de spelers in de ochtend via individuele- en groepsvormen de specifieke technieken aangeleerd krijgen. In de middag worden deze technieken via spel- en partijvormen direct in de wedstrijd situatie toegepast. 

Plezier staat bij ons helemaal voorop. Tijdens onze voetbaldagen worden ook andere sporten en spellen aangeboden waar teambuilding en samenwerking centraal staat. Profspelers van Eredivisie clubs komen langs voor een leuk interview en interactie met de spelers. Tevens zal er op de laatste voetbaldag het Nederlands Techniek Kampioenschap plaats vinden met diverse presentjes en bieden wij gratis opvang na de voetbaldag van 15.00 – 17.00u.

4-Skills Soccer Academy heeft jarenlange ervaring in het organiseren en aanbieden van voetbaldagen in zowel Nederland als Amerika. 

Heb jij zin in een week vol voetbal, ontwikkeling, uitdaging en ontzettend veel spelvreugde; schrijf je in via onze website; www.4-skills.nl. 

VoetbaldagenThere are no comments

Add yours

X