korfbal14 (1 van 1)

AKV Vriendenschaar en Basketball Vereniging Popeye leukste sportverenigingen

De eindstand van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging is bekend! Korfbalvereniging Vriendenschaar is eerste geworden op basis van het aantal stemmen. Basketball Vereniging Popeye is eerste geworden op basis van het gemiddelde rapportcijfer.
De mensen mochten een stem uitbrengen op hun favoriete sportvereniging. Bij het uitbrengen van een stem werd een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10).

Twee kansen om winnaar van de gemeente te worden

In iedere gemeente zijn er na 11 oktober 2015 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn, dan is dat de enige winnaar in de gemeente!). Op deze manier maken kleine sportverenigingen net zoveel kans op de titel als grotere sportverenigingen! Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig voor een sportvereniging om gemeentewinnaar te kunnen worden. Naast een prachtige winnaars uiting, ontvangen dit jaar ook alle gemeentewinnaars een Award tijdens de Award Uitreiking, die zal plaatsvinden in december 2015 (meer info volgt).

There are no comments

Add yours

X