dw5hqj0wkaa8o6e.jpg-large

Kandidaten gevraagd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Jaarlijks wordt in Midden-Holland de Ondernemersprijs Midden-Holland’ (in drie categorieën) toegekend. Ondernemingen in de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Zuidplas, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk dingen mee naar de prijs, waarvan de uitreiking traditioneel in januari is. Vorig jaar was de Winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland 2019, categorie MKB: Merosch BV uit Bodegraven.
Het Ondernemersplatform Bodegraven-Reeuwijk (OPBR) en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nemen deel aan in de organisatie.  Momenteel treft de voordrachtcommissie in Bodegraven-Reeuwijk de eerste voorbereidingen. De commissie is op zoek naar kandidaat-ondernemingen. Na een selectie-procedure en medewerking van de kandidaat-onderneming zullen per categorie drie ondernemingen uit de gemeente meedingen. De criteria omvatten onder meer zakelijk succes, toekomstbestendigheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Je hebt nu de kans om je favoriete onderneming in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor te dragen. Ben jij of ken je een ondernemer of onderneming die zich op een of andere wijze onderscheidt en vind je dat deze in aanmerking moet komen voor de titel ‘Onderneming van het Jaar’? De deadline voor het aanmelden van kandidaten ligt op 15 augustus.

Je kunt je kandidaat-ondernemingen bij de commissie aanmelden door een bericht te sturen naar ondernemersprijs2020@opbr.nl  Vergeet hierbij niet de contactgegevens van de onderneming en een (korte) motivatie achter te laten.

X