‘Dit jaar gewoon groot feest voor jongeren tijdens Najaarsmarkt in Bodegraven’

blank

Ook dit jaar zal er een groot feest voor jongeren georganiseerd worden tijdens de Najaarsmarkt in Bodegraven. De organisatie is dit jaar echter wel in andere handen dan voorgaande jaren.

blank


De afgelopen twee jaar kreeg De Zon Bodegraven de verantwoordelijkheid om het feest op het Willemsplein te organiseren. Het Najaarsbeats festival groeide uit tot een succesvol dancefeest in Bodegraven. De Evenementen Commissie Bodegraven, de organisator van de Najaarsmarkt, heeft dit jaar echter besloten de organisatie van het festival terug te nemen in eigen hand. De naam van het festival zal daardoor veranderen, maar het idee blijft hetzelfde. “Een andere organisatie vergt ook een andere naam voor het festival. ‘Say Cheese’ zal de nieuwe naam zijn die straks gaat klinken in Bodegraven. Er komt dus wel degelijk een feest voor de jongeren. Waarschijnlijk ook gewoon met dezelfde dj’s, als zij zelf willen. Het pachten van het evenement wordt gedaan door meerdere horecaondernemers uit Bodegraven. We zijn druk bezig met het zoeken naar een locatie. Het Willemsplein is dan ook nog zeker een optie”, laat Ap Mak van de organisatie weten.

De Evenementen Commissie Bodegraven is achter de schermen al druk bezig om ook dit jaar weer een geweldig Najaarsmarkt neer te zetten.

blank

 

 

 

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie