10e Lions KennisQuiz groot succes: €8000 voor Voedselbank Bodegraven

De Lions Bodegraven keerden terug met de 10e editie van hun geliefde KennisQuiz! Donderdagavond streden 28 teams om de eer in het Evertshuis. Daarbij zamelden zij € 8000,- in voor de Voeldselbank in Bodegraven. Een prachtig bedrag!




Quizmaster Jan Oostveen begeleidde de 28 deelnemende bedrijven tijdens drie verschillende vragenrondes. De Kahoot-quiz bevatte categorieën zoals actualiteit, het Groene Hart, strips en logo’s. Buro N11 sleepte de eerste plaats in de wacht.

Buro N11 sleepte de eerste plaats in de wacht.

Op plek twee en drie eindigden Wille Donker en DAP Paard. De lokale Voedselbank nam de cheque van €8000 dankbaar in ontvangst.

Wille Donker eindigde op plek 2
DAP Paard werd derde

Met de opbrengsten van de deelnemende teams en sponsoren is de Voedselbank in staat gezondere, gevarieerdere pakketten samen te stellen. Ans en Gert-Jan Rodenbrug waren dan ook zeer blij. Ze deden zelf ook mee met de quiz!

Wat doet de Lions?

Het is een vriendenclub zonder enige binding en op vrijwillige basis samen activiteiten organiseren en initiatieven nemen voor een betere samenleving. Wij richten ons daarbij in het bijzonder op de Bodegraafse samenleving. 

De Lions haalden alles uit de kast om de KennisQuiz tot een succes te maken. Zo trapten zij de avond af met een gezamenlijk diner. Ook hierna was er aan hapjes en drankjes geen gebrek. Leden van de Lions hielpen onder andere met serveren.

Deelnemers kijken terug op een gezellige avond met mooie opbrengsten!

De quiz master en de jury bestaande uit: Frans van Breukelen en Joost de Jong

Advertentie