Eerste maaltijd Huis van Alles Bodegraven groot succes!

Bodegraven: Afgelopen vrijdag 17 november heeft een kersverse kookgroep de eerste warme maaltijd in het Huis van Alles Bodegraven bereid. Hiermee is de aftrap gegeven van een maandelijks terugkerende ontmoetingsmaaltijd.




10 vrijwilligers zijn van ’s ochtends vroeg naar de markt, tot ’s avonds 20:00 uur de laatste afwas bezig geweest met een gezonde, gezellige en vooral lekkere maaltijd. Op het menu stond Fred’s ambachtelijke kippensoep, Jinane’s Tajine met rijst en Anika’s verse fruitsalade. “Alle onderdelen van de schijf van vijf zijn goed vertegenwoordigd” wist een oplettende gast te concluderen. Met het succes van de eerste maaltijd zet de kookgroep een goede basis voor een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment voor wijkbewoners die het gezellig vinden om met elkaar te eten en zo af en toe eens iets nieuws te proberen.

Meer informatie over de volgende maaltijd en andere activiteiten van het Huis van Alles vindt u op de facebookpagina van het Huis van Alles Bodegraven een Buurbook.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank