Topprestatie van Tristan Kroone

Tristan Kroone heeft zondag een tweede plaats in het dagklassement behaald tijdens de 3e ronde van het Nederlands kampioenschap. De wedstrijddag op het kartcircuit in Venray startte met een wat moeizame kwalificatie; P6, maar daarna kwam Tristan op stoom.




De 2 kwalificatieraces leverde een mooie 3e startpositie voor de finale op. In beide kwalificatiemanches zette hij ook nog eens de snelste raceronde neer. Het beloofde dan ook een spannende finale te gaan worden. In de finale had Tristan een goede start en won gelijk een positie en kon zodoende achter een teamgenoot aansluiten. Samen reden ze de rest van het veld op achterstand. Tristan deed zijn uiterste best om zijn teamgenoot te kunnen passeren, maar zij teamgenoot liet zich niet zomaar passeren. Bumper aan bumper werd er gereden en uiteindelijk kwam Tristan als 2e over de finishlijn. Wederom zette hij de snelste raceronde op zijn naam. Al met al een top weekend voor de elfjarige Tristan.

Voor het kampioenschap heeft hij goede zaken gedaan. Kwalificatie voor het WK in Le Mans komt steeds dichterbij. Tristan droomt ervan om hieraan deel te kunnen gaan nemen. Hopelijk gaat het hem lukken en is het ook te realiseren om hem daar aan de start te laten verschijnen. Tristan’s zijn kartactiviteiten zijn te volgen op zijn eigen Facebookpagina; Tristan Kroone Junior kartdriver.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank