Bodegraafse Ondernemer Martijn Bos in tv-programma Rijk!

Boska’s CEO Martijn Bos helpt Jan Versteegh bij zijn zoektocht naar rijkdom voor het BNNVARA tv-programma Rijk! In de Boska showroom in New York deelt Martijn zijn geheim. Passie blijkt de sleutel tot rijkdom. “Als er eenmaal iets in jouw bloed zit dat je écht leuk vindt dan komt dat wel, wat je ook verkoopt.”




Jan spreekt in de aflevering van 20 september naast Bos nog meer ondernemers in Amerika. Het land waar rijk worden in het DNA zit en de meeste miljardairs ter wereld wonen. En ook bij hen gelden drijfveren als passie, fun en zinvol zijn. Bekijk hier de aflevering.

Over Boska Cheesewares

Boska is een innovatief, authentiek familiebedrijf dat al sinds 1896 hart voor kaas heeft en daarom steeds op zoek gaat naar nieuwe Cheesewares® – accessoires voor kaas. Vanuit een diepgewortelde passie wil zij wereldwijd mensen inspireren om samen van kaas te genieten.

Het bedrijf ontwikkelde zich gedurende vier generaties van smederij, ijzerwarenhandel en gereedschapfabrikant tot het huidige bedrijf met 5 vestigingen in o.a. China en USA. Boska biedt nu het grootste assortiment hoogwaardige kaasaccessoires ter wereld, verkrijgbaar in meer dan 85 landen. In 2018 voegde het bedrijf ook Chocowares aan het assortiment toe.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank