Fotovoorstelling 27 september: Stationsweg en Spoorlaan in beeld

De Stichting Historische Kring Bodegraven is het naseizoen gestart en biedt weer een fotovoorstellingen aan, nu met als onderwerp oude foto’s Stationsweg-station en Spoorlaan.




Het is de omgeving die in de eerste helft van de vorige eeuw ontstond, o.a. na demping van de z.g. spoorputten en waardoor het station beter bereikbaar werd. Waar waren die putten door ontstaan? De voorstelling is op donderdagavond 27 sept. aanvang 20.00uur.

Alles in t Anker bij de Dorpskerk en de toegang is gratis. De foto’s worden op een groot scherm vertoond en bezoekers kunnen hun oud foto’s meenemen. De volgende dag vrijdag heeft de Historische Kring nog een grote gebeurtenis op het programma staan, dan worden om ca. 15.30 uur de Romeinse replica’s onthuld aan de Oud- Bodegraafseweg, die dan gedeeltelijk ook voorzien is van Limes mozaïeken in het wegdek. Het wordt mooi daar in Oud Bodegraven.  

Historische Kring vervolgt op 2 okt. met een foto-ochtend in het restaurant van de Meent, W. de Zwijgerstraat, met als onderwerp, Oude Foto’s en ansichten over “Rijnkade en de Sluis”. Aanvang zo als gewoonlijk 10.00 uur en de toegang is vrij

Beeld en samenstelling Louis Bianchi en Maarten Molenaar.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank