Leo Wolswijk benoemd tot erelid bij ESTO

blank

Tijdens de goed bezochte algemeen ledenvergadering van de voetbalvereniging ESTO werd Leo Wolswijk met een groot applaus opgenomen in de lijst van ereleden.

blank


Zijn enorme waarde voor de vereniging werd voor het voetlicht gebracht. De eerste tien jaren als barmedewerker. Daarna vele jaren bestuurslid, jeugdvoorzitter en afgelopen jaren als penningmeester. De ledenadministratie  voert hij al ruim twintig jaar. Ongelooflijk belangrijk voor een vereniging en zeker een grote en dynamisch steeds groeiende club als ESTO. De regels van de KNVB vereisen hiervoor terecht nauwkeurigheid en zorgvuldigheid.

Een passie van Leo is het organiseren van toernooien en jeugdkampen. Vooral veel jeugdleden hebben genoten van deze activiteiten. In een sportvereniging is geld te verdienen door mee te doen aan allerlei loterij- en commerciële acties. Vele tientallen jaren en nog steeds is dat een kolfje naar de hand van dit nieuwe erelid. Beroemd in Bodegraven is het jaarlijks koppelklaverjastoernooi dat bij ESTO tussen Kerst en nieuwjaar wordt georganiseerd.

Tientallen jaren heeft Leo dit samen met Leo van Rijswijk georganiseerd. Na het overlijden van Leo van Rijswijk ging hij gewoon door met de organisatie van dit grote toernooi. Zijn grootste talent is de kunst om mensen aan zich te binden en zelf bescheiden blijven. Deze fervente supporter van ESTO 1 heeft de titel van erelid dan ook dik verdiend.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank