Postzegels verzamelen saai?

Je bent vast niet de enige die zo denkt, maar heb jij wel eens goed naar postzegels gekeken? Nu bedoel ik niet de gewone zegels met de beeltenis van onze koning of een zegel met alleen een 1 of een 2 erop, maar zegels met een “plaatje”.




Niet alleen vind je op zegels uit de hele wereld alle soorten dieren die er zijn, maar ook alle schilderijen, bekende personen, natuur- en landschappen en ga zo maar door. Ook vertellen postzegels de gehele wereldgeschiedenis. Postzegels verzamelen is dus niet alleen erg leuk, maar ook erg leerzaam.

Alleen voor “oude” mensen?

Nee, er zijn ook heel wat “jonge” mensen die postzegels verzamelen. Die kunnen ook meedoen aan wedstrijden die voor de jeugd worden georganiseerd.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens kijken op 24 november a.s op onze postzegel-, munten- en ansichtkaartenbeurs in het bijgebouw (achter de kerk) van de Remostrantse Kerk, Molenstraat 10 in Zwammerdam. De beurs is geopend van 09.00 – 13.00 uur.

Er zijn ruiltafels aanwezig. De entree bedraagt 2,- euro maar voor de jeugd is de entree gratis. Ook kan je eens komen kijken op een van onze maandelijkse clubavonden, die worden op dezelfde locatie gehouden. De volgende clubavond is 12 december Er wordt dan een wilde veiling gehouden. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank