Actie voor Stichting geef Martin Toekomst bij Restaurant Anders

Het team van de Samenloop voor Hoop genaamd Team Geloof, Hoop en Liefde verkopen onder andere handgemaakte sieraden  en accessoires waarmee ze de KWF kankerbestrijding ondersteunen. Dit keer gaan ze zich inzetten voor een speciale actie genaamd Stichting Geef Martin toekomst. Zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur gaan ze in Restaurant Anders in Bodegraven sieraden verkopen voor het KWF.




Er is al in verschillende kranten en in de media aandacht aan de Stichting Geef Martin toekomst geschonken. Martin Weber woont  in Bodegraven  en kreeg in Nederland te horen dat hij is uitbehandeld was voor darmkanker, maar een kliniek in Duitsland ziet zeker wel mogelijkheden voor behandeling nadat de dossiers zijn bekeken.

In Duitsland kan Martin speciale behandelingen krijgen maar deze behandelingen kosten veel geld, namelijk €50.000 euro. Zijn vrouw  Yvon en de kinderen hebben de stichting opgericht en hopen met de stichting het geld voor de behandelingen bij elkaar te krijgen. Inmiddels worden en werden er al verschillende acties gehouden om geld voor de stichting binnen te halen, maar er moet nog  wel meer geld bijkomen om Martin te helpen.

Actie

Wij hebben als team besloten dat we ook ons steentje willen bijdragen en gaan Zaterdag 15 juni in de middag van 12.00 uur tot 17.00 uur  onze sieraden en accessoires verkopen in Restaurant Anders.

Eigenaar van Restaurant Anders PJ Geerlof  heeft ons de gelegenheid gegeven om in zijn restaurant te mogen staan zodat we deze sieradenactie kunnen doen in Bodegraven.

Met deze verkoop hopen we dat er veel mensen komen  en we met elkaar  een mooi geld bedrag als donatie aan de Stichting Geef Martin Toekomst kunnen geven.

Wij zorgen voor een leuke collectie sieraden en accessoires. Laten we met elkaar zorgen voor een mooie donatie aan de Stichting Geef Martin Toekomst.

Loting

Wij willen die middag ook een kleine loting doen. Als iemand voor €15,00 besteed kan er mee worden gedaan aan de loterij.

We hebben leuke prijzen mogen ontvangen van verschillende winkeliers in Bodegraven en ook wij  als team doen er nog een aantal cadeaus bij.

Wij willen alle sponsoren  die ons in welke vorm dan ook  hebben geholpen in de afgelopen jaren nogmaals heel erg bedanken, want zonder jullie hadden we dit niet allemaal mogelijk kunnen maken.

Al langer acties

Geld ophalen voor het KWF doen ze sinds een paar jaar op verschillende locaties en ze hebben ook al verschillende acties gehad waardoor ze een donatie konden doen aan het goede doel. Zo hebben we met de kerstshows van Helemaal Top een aantal keer de armbandenacties gehad in thema kleuren.

Er loopt  nu nog de armbanden actie met de Jostiband orkest , deze armbandensetjes  in de Jostiband kleuren worden verkocht tijdens de concerten. De Jostiband heeft zelfs met een groepje meegedaan in ons team aan  de 24uurs estafette vorig jaar tijdens de Samenloop voor Hoop te Alphen aan den Rijn.

Soms  staan we  ook  op  een Ladies night of een Braderie. Inmiddels hebben we ruim € 5000,00 mogen doneren aan de KWF kankerbestrijding  via de Samenloop voor Hoop met de verkoop van onze sieraden  en accessoires.

Door een sponsoractie  in 2018  hebben verschillende  bedrijven en mensen  geld geschonken om speciaal gereedschap te kunnen aanschaffen zodat er nog meer sieraden gemaakt kunnen worden en we het goede doel kunnen blijven ondersteunen.

Want door wetenschappelijk onderzoek te blijven financieren zorgen we samen voor een toekomst met minder kans op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatienten.

Informatie actie:

Zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur in Restaurant Anders in Bodegraven.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank