MCB Winterconcert zaterdagmiddag 25 januari 2020

Op zaterdagmiddag 25 januari vindt het jaarlijkse MCB Winterconcert plaats in de theaterzaal van het Evertshuis, Julianastraat 4 te Bodegraven. Aanvang concert 15:00 uur.




Voor u zullen optreden: het Suzuki vioolensemble, solisten en samengestelde ensembles van blazers, strijkers en pianisten.

Er zullen werken uitgevoerd worden van klassieke componisten als Mozart, Faure, Diabelli, Bach, Devienne en Tsjaikovsky. Verder zullen er zogenoemde Traditionals en muziek uit de Middeleeuwen ten gehore gebracht worden maar ook Jazz standards en werken van componisten van nu waaronder de Poolse componist Marcin Przybyłowicz.

Natuurlijk ook bij het MCB speciale aandacht voor het Beethovenjaar 2020. Ludwig von Beethoven werd 250 jaar geleden geboren. Daarom zal een van zijn bekendste werken “Fur Elise” worden uitgevoerd tijdens het Winterconcert. Kortom een mooi en leuk winters concert om samen met familie en vrienden te bezoeken.

Entree is gratis,. Een bijdrage na afloop van het concert ter bestrijding van de kosten wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. www.muziekcollectiefbodegraven.com Tot ziens!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank