Vriendenschaar E3 is KAMPIOEN!

Zaterdag 12 maart reden wij vol goeie moed naar Nieuwerkerk a/d IJssel. We hadden uitgerekend: winst of gelijkspel was nodig om op de eerste plaats te eindigen.

De avond er voor was het jeugdavond. Niet altijd een goede voorbereiding voor een wedstrijd… laat naar bed en dergelijke….

Maar wij hoorden een aantal verstandige spelers zeggen dat ze niet zouden blijven voor de disco, want ze moesten topfit zijn voor de kampioenswedstrijd.

That’s the spirit!

En wat een wedstrijd werd het….

Nieuwerkerk stond op een tweede plaats. De teams waren aan elkaar gewaagd. Ze liepen gelijk op…

In het begin keek Vriendenschaar tegen een achterstand aan, maar gelukkig scoorden de spelers er steeds 1 bij. Gelijke stand. En elke keer hielden wij, de supporters, ons hart vast.

Maar met 3-3 in het 3e kwart kwam het omslagpunt. Vriendenschaar kwam in het laatste kwart met 3-4 voor te staan. De spanning steeg. Konden we de winst behouden? Helaas wist Nieuwerkerk nog te scoren. Nog een paar minuten te spelen… Op het puntje van onze banken telden we mee met klok….

Het eindsignaal klonk en een oorverdovend gejuich kwam van het veld en de tribune!

Vriendenschaar E3:

Doelpuntenmakers Rick, Joost en Jim en fantastische verdedigers Jasmijn en Alisa.