Mobiele Milieustraat in de wijk

blank

Op zaterdag 19 en 26 maart kunnen inwoners van Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Bodegraven en Reeuwijk-Dorp gratis hun klein grof huishoudelijk afval inleveren bij de mobiele milieustraat van Cyclus.

Na het succes van vorig jaar komt de verplaatsbare afvalunit van Cyclus weer naar onze gemeente. U kunt er kleine beetjes afval inleveren dat niet bij het restafval hoort, maar dat u normaal gesproken naar het afvalbrengstation zou moeten brengen. De hoeveelheid die u inlevert moet in een grote boodschappentas passen.

U vindt de Mobiele Milieustraat:

  • Zaterdag 19 maart 10.00 tot 12.00: Nieuwerbrug op het parkeerterrein tussen Wierickehuis en brandweerkazerne
  • Zaterdag 19 maart 13.00 tot 16.00 uur: Reeuwijk-Brug, Dunantlaan bij zalencentrum De Brug
  • Zaterdag 26 maart 9.00 tot 12.00 uur: Bodegraven, Rosarium
  • Zaterdag 26 maart 13.00 tot 15.00 uur: Reeuwijk Dorp, Reewal bij Vergeer Holland

De wijkteams helpen mee om de actie een succes te maken en om de aandacht te vestigen op het schoonhouden van de omgeving. Zo organiseert het wijkteam Nieuwerbrug WIN een grote opschoonactie op 19 maart en gaat zij met de mensen in de wijk zwerfafval opruimen. Die middag is het Dorpsteam in Reeuwijk-Brug ook aanwezig om aandacht te vragen voor het tegengaan en opruimen van zwerfafval.

Een week later slaan het wijkteam Bodegraven Noord, Mozaïek Wonen, SAM en S&W de handen ineen. Er worden rond de mobiele milieustraat allerlei activiteiten georganiseerd vanuit het Rosarium. Onder het genot van een bakkie koffie wordt er met elkaar gesproken over afval, ook hier wordt zwerfafval opgeruimd en er worden sportieve activiteiten georganiseerd zoals de afvalbingo.

U bent van harte welkom!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank