Zwem4Daagse in Bodegraven

blank

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september aanstaande organiseert Optisport Sportcentrum de Kuil in samenwerking met BZ&PC Bodegraven de Zwem4daagse in zwembad de Kuil. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waardoor het een groot feest is voor jong en oud.

blank


Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per keer. Je kunt dagelijks meedoen van 18.00 tot 20.00 uur. Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag, vrijdag, een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen. Uiteraard zijn Zwammie en Zed de Haai aanwezig.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Inschrijven kan tot 30 augustus via de link of aan de receptie van het zwembad.

De inschrijfkosten zijn € 15,00.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank