Beveilig uw woning en ontvang subsidie

Een inbraak in uw huis is een vervelende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk dat uw huis goed beveiligd is tegen woninginbraak. Dat kan al door bijvoorbeeld het plaatsen goede SKG sloten, raamboompjes en/of cilindertrekbeveiliging. De gemeente vindt deze preventieve maatregelen belangrijk en wil daaraan bijdragen door het verlenen van subsidie.

Wat houdt de regeling in
De kosten van de aanschaf en het laten aanbrengen van inbraakwerende materialen door een gecertificeerd bedrijf worden voor 50% gesubsidieerd, met een maximum van 200 euro. Bij inbraakwerende materialen gaat het om: SKG sloten, cilindertrekbeveiliging, raamboompjes, deurspionnen, kierstandhouders, barrièrestangen, alarmsystemen, secu-strips, rolluiken en beveiligingscamera’s.

Voor wie
De subsidie wordt alleen verstrekt aan eigenaren van koopwoningen gelegen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Wanneer u een woning huurt dan kunt u over beveiliging het gesprek aangaan met uw verhuurder.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen

• U bent eigenaar van een woning in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
• De aanschaf en/of het laten installeren van hang- en sluitwerk voldoet tenminste aan twee sterren van het SKG-keurmerk.
• Per woning kunt u tot een maximum van 200 euro subsidie
aanvragen.
• U kunt geen subsidie aanvragen voor tuinschuren of andere bijgebouwen.
• Er mag maximaal zestig dagen zitten tussen de aanschaf van de inbraakpreventiemiddelen en de indiening van de subsidieaanvraag.

Meer informatie en subsidie aanvragen
Op www.bodegraven-reeuwijk.nl/subsidie-inbraakwerende-maatregelen vindt u de uitgebreide voorwaarden en de benodigde formulieren. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank