Gezocht: vrijwilligers die mee willen doen in maatjesproject Samen Sterk

Altijd al iets willen betekenen voor een plaatsgenoot? Dan is dit uw kans! Op maandagavond 20 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een introductiebijeenkomst voor nieuwe maatjes van ‘Samen Sterk’.

Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld wordt aan iemand die een maatje wil. Je helpt iemand om de draad weer op te pakken en gaat samen (nieuwe) dingen ondernemen. Je staat als maatje naast de ander, met als uitgangspunt dat jullie allebei plezier beleven aan het contact. ‘Samen Sterk’ werkt dan ook zorgvuldig bij het maken van de juiste matches. Gaat u aan de slag als maatje, dan kunt u deelnemen aan de trainingen en bijeenkomsten die georganiseerd worden door ‘Samen Sterk’. Samen Sterk is het maatjesproject van SAM.

Tijdens de bijeenkomst ontmoet u andere vrijwilligers en krijgt u een duidelijker beeld van wat het inhoudt om een maatje van iemand te zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de introductie- bijeenkomst kan uiterlijk tot donderdag 9 mei. Er is ruimte voor 15 personen tijdens deze bijeen- komst. De introductiebijeenkomst vindt plaats in het Huis van Alles in Bodegraven. Voorafgaand aan de bijeenkomst zal iemand van Samen Sterk met u een kennismakings- gesprek houden, zodat verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Lenny Janssen, coördinator Samen Sterk via L.janssen@samwelzijn.nl of telefoonnummer 06-30849203.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank