Inspiratie bijeenkomst over sporten & bewegen, gezondheid en welzijn

blank

Sport en bewegen is gezond, bevordert het welzijn, het is gezellig en het verbindt mensen. Naast professionals, verzorgen vooral vele vrijwilligers het grote sport- en beweegaanbod. Daarmee helpen en versterken we elkaar, juist ook in zorg en welzijn. Op dinsdag 4 december 2018 vindt een inspiratiebijeenkomst plaats die onder meer gericht is op de totstandkoming van een “actieprogramma sport & bewegen Bodegraven­Reeuwijk”. Daarnaast vind je er inspiratie voor uw club of uw organisatie.

Programma

18.00 uur (Inloop)markt & stamppotbuffet
18.45 uur Opening
19.00 uur Gastspreker over Noordwijk, European City of Sport 2017
19.20 uur Beweging en verbinding
19.45 uur Pauze
20.00 uurIntroductie sessies
20.15 uur Vier parallelle sessies
21.15 uur Afronding
21.30 uur Afsluitende Borrel

Gasten

De avondvoorzitter is Robbert Bonsink. Hij is maatschappelijk ondernemer Vitaal Sportpark bij sportpark Marslanden in Zwolle. Ook Gerben van Duin, wethouder van de gemeente Noordwijk, is te gast. Hij komt spreken over Noordwijk, European City of Sport 2017.

Vier parallelle workshops

Tijdens de avond worden er na de sprekers vier parallelle sessies gegeven waar u bij kunt aansluiten.

• Coen van den Bemt van NOC*NSF denkt met u mee en daagt u uit over de “open club” ontwikkeling.

• Het Sociaal Team neemt u mee in een workshop “Leren Signaleren” met tips & tricks bij bijzondere situaties op uw club.

• De buurtsportcoaches Bodegraven- Reeuwijk brengen creativiteit op gang over een vooraf bij ons aangedragen thema wat leeft bij de verenigingen of organisaties. Weet u zelf een thema? Dan kunt u deze aangeven bij uw aanmelding.

• Rob van den Berg van Vereniging Sport en Gemeenten gaat met u in gesprek over wat er zoal in het actieprogramma sport & bewegen opgenomen kan worden.

Datum en locatie

De avond vindt plaats op dinsdag 4 december van 18.00 tot 21.30 uur. De locatie is de kantine van voetbalvereni- ging ESTO, Kievitsheuvel 1 in Bodegraven (parkeerplaats bevindt zich aan de Eiber).

Aanmelden

In verband met de catering is aanmelden gewenst. Aanmelden kan door uw naam, eventuele vereniging/organisatie en uw dieetwensen te sturen naar e-mailadres npeppink@bodegraven-reeuwijk.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank