Na Starters- en Blijverslening nu ook een Duurzaamheidslening

Inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen sinds kort een Duurzaamheidslening bij de gemeente aanvragen. De Duurzaamheidslening is bedoeld om maatregelen aan de woning te treffen zodat deze duurzamer en energiezuiniger kan worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van warmtepompen, het plaatsen van zonnepanelen of het aanbrengen van gevelisolatie. Door uw woning energiezuiniger te maken bespaart u niet alleen op uw woonlasten, maar uw woning wordt er ook aangenamer en comfortabeler van. De energiebesparende maatregelen zijn ook goed voor de waarde van de woning. Bovendien helpt u mee aan een beter milieu.

Drie soorten leningen

De Duurzaamheidslening is de derde type lening in de rij van stimuleringsmaatregelen die de gemeente haar inwoners aanbiedt. De Starterslening bestond al langere tijd en sinds 2017 kan men ook een Blijverslening aanvragen. De Blijverslening is bedoeld om noodzakelijke woningaanpassingen te doen zodat men langer zelfstandig en comfortabel thuis kan blijven wonen. Zowel de Blijvers- als de Duurzaamheidslening zijn voor particuliere woningeigenaren bedoeld. Huurders komen niet in aanmerking voor deze lening.

Meer weten?

Op www.bodegraven-reeuwijk.nl kunt meer lezen over de kenmerken en voorwaarden van de leningen. Ook leest u hier hoe u de leningen kunt aanvragen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank