Nieuwe afvalbakken

Op diverse plekken in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk staan sinds kort nieuwe afvalbakken. Ze zijn voorzien van extra spijlen om te voorkomen dat er huisvuil in gegooid wordt. Helaas gebeurt dat redelijk vaak. Op plekken waar dit structureel is geconstateerd, zijn de afvalbakken daarom weggehaald.

Waar zijn de bakken weggehaald
Weypoort, Beiershof (speeltuin), Kremerweg (Veldzichtpad), Vromade, Europaweg bij bushalte, Dobben de Bruynstraat, Vrije Nesse en veldje Kievitsheuvel. Op deze locaties komen geen afvalbakken terug.

Ook nieuwe bakken bijgeplaatst
Op een aantal plekken zijn extra prullenbakken geplaatst: Rosarium, Reigeroord bij speeltuinen, Kleinenburg/Kortland bij speeltuin, Meerval/Brassem bij de speeltuin.

Gewone afvalbakken in plaats van depodogs
Vorige week heeft u kunnen lezen welk beleid we vanaf januari voeren rondom de depodogs: de speciale afvalbakken met zakjesdispensers voor hondenpoep. De depodogs worden vervangen door gewone afvalbakken waar u de hondenpoep in kunt doen. Op een aantal plekken waar veel honden worden uitgelaten, komen in de buurt van de prullenbakken de losse zakjesdispensers terug. Daar waar de depodogs weinig gebruikt werden, zullen we naar een
betere locatie zoeken voor de dispenser/prullenbak.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank