Overslaglocaties Plassengebied: denkt u met ons mee?

In het Reeuwijkse Plassengebied staan veel ontwikkelingen gepland. Een van de aandachtspunten is het bepalen van zogenaamde ‘overslaglocaties’: plaatsen waar grote vrachtwagens hun lading kunnen overzetten naar kleinere wagens die het gebied wel in mogen, waar dat voor te zware en te brede voertuigen verboden is.

Inwoners benadrukken dat zij veel behoefte hebben aan zo’n overslaglocatie. Tijdens een inloopuurtje horen wij graag welke mogelijkheden u als inwoner of ondernemer ziet: misschien bezit u zelf terrein dat die hiervoor gebruikt kan worden. Ook willen we met u naar de mogelijkheden kijken voor een zogenaamde losplaats: een overslagplaats van wegverkeer naar water.

U bent van harte welkom op: Maandag 8 juli 2019, vanaf 17.15 uur in de trouwzaal van het gemeentehuis (Raadhuisplein 1 te Bodegraven). Vanaf 17.00 uur kunt u binnenlopen in de centrale hal voor de ontvangst met een drankje. We sluiten de bijeenkomst om 18.30 uur af.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Roodenburg, bereikbaar op telefoonnummer (0172) 522 522 of via mailadres: info@bodegravenreeuwijk.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank