Subsidie inbraakwerende middelen in trek

De gemeente wil graag bijdragen aan preventieve maatregelen om uw woning goed te beveiligen. Daarom verlenen wij subsidie voor een aantal inbraakwerende middelen. U kunt deze subsidie bij ons aanvragen volgens het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let op: tussen de aanschaf van de inbraakwerende middelen en het indienen van uw subsidieaanvraag mag niet meer dan zestig dagen zitten.

Wat houdt de regeling in
De kosten van de aanschaf en het laten aanbrengen van inbraakwerende materialen door een gecertificeerd bedrijf worden voor 50% gesubsidieerd, met een maximum van 200 euro. Bij inbraakwerende materialen gaat het om: SKG sloten, cilindertrekbeveiliging, raamboompjes, deurspionnen, kierstandhouders, barrièrestangen, alarmsystemen en secu-strips. De subsidie geldt niet voor rolluiken en beveiligingscamera’s.

Voor wie
De subsidie wordt alleen verstrekt aan eigenaren van koopwoningen gelegen in de gemeente BodegravenReeuwijk. Wanneer u een woning huurt dan kunt u over beveiliging het gesprek aangaan met uw verhuurder.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen
• U bent eigenaar van een woning in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
• De aanschaf en/of het laten installeren van hang- en sluitwerk voldoet tenminste aan twee sterren van het SKG-keurmerk.
• Per woning kunt u tot een maximum van 200 euro subsidie aanvragen.
• U kunt geen subsidie aanvragen voor tuinschuren of andere bijgebouwen.
• Er mag maximaal zestig dagen zitten tussen de aanschaf van de inbraakpreventiemiddelen en de indiening van de subsidieaanvraag.

Meer informatie en subsidie aanvragen
Op www.bodegraven-reeuwijk.nl/subsidie-inbraakwerendemaatregelen vindt u de uitgebreide voorwaarden en de benodigde formulieren.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank