U heeft nog één week om uw mening te geven over winkelcentrum Broekvelden

Heeft u al deelgenomen aan het onderzoek over winkelcentrum Broekvelden? U heeft nog tot en met 28 mei om de vragenlijst in te vullen.

Het onderzoek onder Bodegraafse leden van het inwonerspanel ‘Bodegraven-Reeuwijk Spreekt’ gaat over de toekomst van winkelcentrum Broekvelden. Welke wensen en kansen ziet u voor dit winkelgebied? Het invullen van de vragenlijst duurt, afhankelijk van uw antwoorden, ongeveer drie tot tien minuten.

Verbeteringen

Aanleiding voor het onderzoek zijn de uitdagingen waar het winkelcentrum Broekvelden (Vromade) mee te kampen heeft, zoals leegstand. Daarnaast wordt het gebied als sociaal minder veilig en onaantrekkelijk ervaren. De gemeente onderzoekt daarom met zowel inwoners als ondernemers hoe we verbeteringen kunnen doorvoeren. Met het onderzoek onder het inwonerspanel moet vooral duidelijk worden waar de behoefte van het (winkelend) publiek ligt.

Passantenonderzoek

Aanvullend worden op locatie persoonlijke interviews gehouden over dit onderwerp. Het kan zijn dat u op vrijdag 24 of zaterdag 25 mei wordt gevraagd uw mening te geven tijdens het passantenonderzoek.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig en kosteloos voor het inwonerspanel aanmelden via bodegraven-reeuwijkspreekt.nl. Inwoners die mee willen doen met schriftelijke vragenlijsten kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0575-760227.

Aan de slag met resultaten

Het onderzoek wordt begin juli 2019 opgevolgd door een inloopbijeenkomst, waar inwoners, ondernemers, bezoekers en andere belangstellenden naar hun ideeën wordt gevraagd. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van het functioneren van het gebied als winkel- en verblijfsgebied. De resultaten van het onderzoek en de bijeenkomst worden na de zomer aangeboden aan de gemeenteraad.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank