Walking Football is meer dan alleen voetbal

Lijkt het u leuk om af en toe actief bezig te zijn? Heeft u altijd al willen voetballen of was dit vroeger uw hobby? Bezoek dan de bijeenkomst voor Walking Football Bodegraven-Reeuwijk op maandagavond 8 april.

Walking Football wordt steeds populairder bij senioren De intentie van de bijeenkomst is om geïnteresseerde deelnemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties bekend te laten worden met deze spelvorm.

Walking Football is een voetbalvorm voor de oudere spelers die nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Daarnaast worden er bij een partijtje geen slidings gemaakt, is lichamelijk contact verboden en worden er geen ballen boven heuphoogte gespeeld.

Het plezier staat voorop
De buurtsportcoach van BodegravenReeuwijk heeft gekeken naar de mogelijkheden om deze nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers op te zetten in onze gemeente. Buurtsportcoach Michel: “Naast het actieve en sportieve karakter van deze variant staat vooral het plezier van bewegen en de gezelligheid centraal. Voorafgaand aan de trainingen kan er een kopje koffie gedronken worden en tijdens de derde helft een lekkere borrel. Walking Football houdt je dus
niet alleen fysiek, maar ook sociaal in beweging!”

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er informatie verstrekt over deze vorm van voetbal en eventuele vragen hierover beantwoord. Dit is een geheel open bijeenkomst waar geen verplichtingen aan vast hangen. Iedereen is welkom! De bijeenkomst is op maandag 8 april in het clubhuis van V.V. Bodegraven. De inloop is om 19:00 uur en de
bijeenkomst begint rond 19:30 uur. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank