Sponsor pakketen rebo pakjesjacht

Wil jij als bedrijf voor ‘Sint’ spelen?

Fanatiek speuren, blije gezichten en supertoffe cadeau’s: Rebo-Pakjes Jacht was vorig jaar wederom een enorm succes! Dat smaakt naar meer, vinden wij. Daarom melden we met trots dat de derde editie op zaterdag 25 november zal plaatsvinden! In de hele gemeente gaat jong en oud op zoek naar verstopte cadeaus. Een mooi moment om iedereen de kans te geven op een cadeautje tijdens de feestdagen. 

Enthousiaste bedrijven uit onze gemeente omarmden de actie vorig jaar. Dankzij hen mochten wij voor de allereerste editie al veel cadeaus inkopen om te verstoppen door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. 

Wil jij als bedrijf voor ‘Sint’ spelen?

Jij, als lokale ondernemer, krijgt de kans om kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk een leuk cadeau(tje) aan te bieden! Zo maken wij deze actie samen tot een groot succes en toveren wij een lach op de gezichten van de kinderen met een presentje op deze feestelijke dag. Hierbij zouden wij het te gek vinden als zoveel mogelijk ondernemers een steentje bijdragen!

Goed doel

Sluit jullie bedrijf zich ook aan bij deze vrolijke actie? Dan steun jij automatisch ook nog een ánder goed doel naast deze topdag. Per deelnemend bedrijf zetten wij namelijk een bedrag opzij. Hoe meer animo, hoe grootser wij mogen uitpakken én… …hoe meer cadeaus onze Rebo-Piet zal verstoppen! Later maken wij het goede doel bekend. 

Meedoen? Dat kan zó!

Op deze twee manieren kan jij een superdag- én succesvolle inzameling mogelijk maken! Welke kies jij?:

Optie A: Kosten deelname € 200,- En je mag zelf eventueel een leuk cadeau aanbieden!

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? 

Bij dit pakket nemen wij vrijwel al het werk uit handen. Rebo Piet koopt hiervan cadeautjes en een deel naar een goed doel!

 • Bedrijfslogo wordt getoond voorafgaand en afloop aan de video’s van aankondiging en hints
 • Vermelding in persbericht aankondiging evenement
 • We taggen jouw bedrijf in socials 
 • Jouw bedrijf positief in de schijnwerpers bij een groot publiek
 • Flyer overzicht met alle deelnemende bedrijven

Optie B: Kosten deelname € 400,- 

Wij filmen het ophalen van de cadeaus bij jullie in de winkel of bedrijf. Deze lichten wij uit op onze website en sociale mediakanalen. Wij plaatsen één video per dag dus deze gehele dag krijgt jou bedrijf de volledige aandacht! Jullie kunnen zelf een cadeau beschikbaar stellen of wij verzorgen dit!

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?

 • Wij maken een korte video (ongeveer 10-30 sec) van het bezoek aan jullie bedrijf. Deze content krijgen jullie opgestuurd en kunnen jullie vervolgens plaatsen op jullie eigen social media platformen

 • Jouw video krijgt een prominente plek op onze website en social media. Per dag 1 video online dus volledige aandacht voor jouw video!
 • Je mag je wens uitspreken over de invulling van de video. Je mag iets uitlichten in de video denk aan een vacature, nieuw product/dienst of iets anders
 • Vermelding in persbericht aankondiging evenement
 • We taggen jouw bedrijf op onze sucesvolle social mediapagina’s
 • Jouw bedrijf staat via diverse formats positief in de schijnwerpers bij een groot publiek
 • Jouw bedrijf maakt een maatschappelijk betrokken indruk
 • Klanten zien je nog net voor het nieuwe jaar begint
 • Toenemende waardering en gunfactor vanuit bestaande klanten
 • Bij voorbaat ‘1-0’-voorstaan bij (potentiële) nieuwe klanten door associatie met positief lokaal initiatief 

Jullie bedrijf uit Bodegraven-Reeuwijk is onmisbaar; doe mee!

Samen met jullie maken we de Pakjes Jacht tot een enorm succes. Om zo snel mogelijk te kunnen beginnen met alle feestelijke voorbereidingen, zien wij jouw aanmelding en voorkeursoptie voor deelname graag voor vrijdag 4 november tegemoet! Wij hebben er zin in! Jullie ook?