69485

Mild Markt vestigt zich in Bodegraven

Vorige week dinsdag is op de Marktstraat in Bodegraven een nieuwe supermarkt, genaamd Mild Markt, open gegaan. Het is een kleine supermarkt die zich richt op producten die je niet overal kunt kopen.
De producten komen vanuit verschillende Wereldse streken, maar ze hebben ook typisch Nederlandse producten. Daarnaast is er een afdeling halal vlees waar dagelijks vers vlees wordt aangeboden en klaargemaakt.

De winkel beschikt ook over een ingebouwde lunchcorner waar dagelijks verse broodjes hamburgers, kipburgers en gegrilde kippen en kipvleugels worden aangeboden. Een nette mooi strak ingerichte winkel waar ze hopen twee werelden bij elkaar te brengen. Het is een winkel van, door en voor Bodegravers.

“We hebben ons in Bodegraven gevestigd, omdat we zelf ook uit deze plaats komen. We willen een positieve ondernemers bijdrage leveren hier in Bodegraven. We zeggen dan ook altijd ”Bodegraven is het mooiste dorpje van Nederland, dus verdient de gemeente zo’n winkel. We geloven in het succes van dit bedrijf en met de ervaringen van de eigenaar in het ondernemerschap moet dat goed komen”, aldus eigenaar Miloud Asbaghi.

X