112 weekend Bodegraven-Reeuwijk

Vrijdagavond 17 februari werd de brandweer van Driebruggen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in Driebruggen. Ter plaatse hebben ze de schoorsteen geveegd met behulp van de autoladder van Gouda.
Zaterdagmiddag 18 februari werd de brandweer van Driebruggen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in Driebruggen. Ter plaatse bleek er in de schoorsteen geen brand te zijn, maar naast de schoorsteen tussen het plafond en de verdiepingsvloer. De bewoner had al een eerste bluspoging gedaan. Wij hebben een stuk van het plafond moeten slopen.

Foto: Brandweer Driebruggen

Woningbrand-melding in Bodegraven

De brandweer is zaterdagnacht omstreeks 04.00 uur met meerdere eenheden opgeroepen voor een woningbrand aan de Oud Bodegraafseweg in Bodegraven. Dit kwam door het afgaan van het brandalarm. De brandweer is op zoek geweest waar de mogelijke brand zou zijn.

Poepende man krijgt boete en ‘borstel’ in Bodegraven

Op vrijdagmiddag 18 februari vond er een onsmakelijk incident plaats bij het Erasmushof in Bodegraven, waarbij een man in het portiek van een woning ontlasting heeft achtergelaten.

De politie werd ingeschakeld en heeft de man gearresteerd. De dader werd vervolgens gedwongen om zijn eigen uitwerpselen op te ruimen en kreeg hierbij hulp van de bewoner van het pand. Naast deze straf heeft de man ook een boete ontvangen van de politie voordat hij werd weggestuurd.

Advertentie