Thails® Stories: Interactieve kinderverhaaltjes in een nieuw jasje

Voorlezen is ontzettend leuk en leerzaam, voor zowel de ouder als kind.
Als ouders wil je graag voorlezen aan je kroost, maar aan het einde van een lange dag heb je soms onvoldoende energie en/of creativiteit om een verhaal te verzinnen en voor te lezen.




Dit ondervindt Jennifer Verbaan-Thoen zelf ook, de kersverse “Mumpreneur” uit Bodegraven die na de geboorte van haar eerste kindje de keuze heeft gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Ze heeft gekozen om zelf een serie korte kinderverhaaltjes (voor de leeftijd 0-5) te maken die gratis en eenvoudig als video op de smartphone, tablet of pc te bekijken zijn. De combinatie van vrolijke kleuren, bewegingen, geluiden en een voice-over zorgen ervoor dat de kleine aandachtig kijkt en luistert naar de video.

Het thema rondom deze verhaaltjes zijn Nederlandse dieren die dezelfde dagelijkse dingen meemaken als uw eigen kindjes. Ook groeien de diertjes samen met uw kindje op. Zo zijn ze in de eerste video’s nog als baby afgebeeld en zien we ze later als ‘kleuters’ in de video’s verschijnen.
De naam Thails® is als volgt ontstaan: Verhaaltjes (tales Engels voor verhalen) over dieren (tail is Engels voor staart) gemaakt door Jennifer Verbaan-Thoen.

Thails® heeft a.s. 9 en 10 september een plekje bemachtigd op de braderie van de najaarsmarkt in Bodegraven. Kom je ook kennis maken met Noortje, Oliver en Leo & Lily? Je kunt er de video’s komen bekijken en er is een leuke kleurwedstrijd met mooie prijzen! Verder zijn er ook unieke Thails producten te koop. Mis de Thails® kraam dus niet!
www.thails.nl

Volg Thails via www.facebook.com/thailsstories

 

Thails-Logo

Leo&Lily_Leren-zwemmen_02 (1)

Thails Stories is een onderdeel van “Creaties van Thoen”. Creaties van Thoen is een full-line provider van on- en offline communicatie vormgeving. Van een website en een brochure tot een geanimeerde video. Kwaliteit en snelheid staan hoog in het vaandel.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie