Ton Weerdenburg benoemd tot erelid Flashback'94

Bodegraver Ton Weerdenburg is al sinds de oprichting in 1994 lid van Toneelvereniging Flashback. Na het succes van hun laatste voorstelling ‘Door dik en dun’ eerder dit jaar, besloot hij definitief afscheid te nemen van het toneel. Op donderdag 6 oktober is Ton door het bestuur van de vereniging benoemd tot erelid van Flashback ’94.
Tijdens de eerste repetitie van het nieuwe seizoen, op donderdag 6 oktober, waren alle leden van Flashback uitgenodigd. Zo ook Ton Weerdenburg, die de repetitie bijwoonde met zijn vrouw. Na het openen van de avond werd het woord gericht tot Ton.
Voorzitter Hans Pijnacker prees namens alle leden en het bestuur de jarenlange inzet en het plezier dat Ton altijd meebracht. Naast zijn rol op het toneel, had Ton de warmste contacten met sponsoren. Achter de schermen deed hij altijd wat hij kon om het maximale uit een productie en voorselling te halen.
Ton ontving een bokaal en geniet vanaf nu meerdere privileges, waaronder de mogelijkheid voorstellingen van Flashback’94 gratis bij te wonen. Zijn vrouw, die al 22 jaar één van de trouwste fans en bezoekers van de toneelvereniging is, ontving een grote bos bloemen.
Flashback ’94 voert in maart 2017 weer een nieuw stuk op. De repetities zijn gestart en het belooft weer een mooie voorstelling te worden. Meer informatie volgt via de Facebookpagina van de toneelvereniging en in de media.
img_3872
Ingezonden bericht



Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie