Leefstijlonderzoek gemeente Bodegraven-Reeuwijk van start

 De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is geïnteresseerd in het sport- en beweeggedrag van haar inwoners. Daarom heeft zij een vragenlijst opgesteld voor een leefstijlonderzoek onder alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk tussen de 12 en 80 jaar.




Geselecteerde inwoners kunnen een brief thuis verwachten van de gemeente. Deze is verstuurd op basis van een steekproeftrekking, dus niet iedereen ontvangt de brief. Heeft u geen brief ontvangen, bent u tussen de 12 en 80 jaar en wilt u ook deelnemen? Dan kunt u de vragenlijst online invullen via http://wqd.nl/qYDb. Elke vijftigste respondent ontvangt een VVV-bon ter waarde van 25 euro, mits de respondent zijn of haar e-mailadres achterlaat. De link is ook te vinden op www.bodegraven-reeuwijk.nl en via de socialmediakanalen van de gemeente.

Nog meer inwoners in beweging

Het leefstijlonderzoek is vergelijkbaar met eerdere onderzoeken uit 2013 en 2015. Met het onderzoek wil de gemeente meer te weten komen over het sport- en beweeggedrag van de inwoners. De gemeente gaat deze cijfers gebruiken om te zien wat zij kan doen om nog meer inwoners aan het bewegen te krijgen. Samen met de Lokale Agenda Gezondheid wil zij een stap zetten naar een vitaler Bodegraven-Reeuwijk.

Bron: Gemeente

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank