Presentatie nieuwe exploitant sportcentrum De Kuil

blank

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Optisport nodigen u uit voor een persconferentie over het nieuwe sportcentrum De Kuil. Optisport is na een aanbesteding naar voren gekomen als exploitant en beheerder van het sportcentrum.

blank


De aanbesteding is in september 2018 gestart. Tot 5 april 2019 hadden gegadigden de mogelijkheid in te schrijven op deze opdracht. In totaal ontving de gemeente drie inschrijvingen die vervolgens door een beoordelingscommissie op diverse onderwerpen zijn beoordeeld. Onder meer verduurzaming, recreatief zwemmen, lokale meerwaarde en financiën stonden centraal.

Definitieve gunning

Optisport is hierbij als winnaar naar voren gekomen. Op 5 juni 2019 heeft de gemeente de opdracht definitief aan deze partij gegund. Vanaf de oplevering van het nieuwe zwembad (zomer 2020) zal Optisport starten met de exploitatie van het nieuwe sportcentrum De Kuil.

Persconferentie

Tijdens de persconferentie geven de gemeente en Optisport graag een toelichting op dit proces. We staan stil bij de procedure van de aanbesteding, de organisatie Optisport en de toekomstplannen voor het nieuwe sportcentrum De Kuil.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank