Weer een inbraak bij van Dam Brillen in Bodegraven

In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 juli is er ingebroken bij Brillenspeciaalzaak van Dam in Bodegraven. Onbekenden sloegen tussen 03.15 en 03.30 uur in de Brugstraat.




Zij liepen naar de zaak en vernielden met geweld de glazen voordeur. Eenmaal binnen ontvreemden ze dure zonnebrillen. De BBD en politie zijn snel ter plaats gekomen, maar troffen de daders niet meer aan. Twee jaar geleden was het ook raak bij brillenzaak. 

Ook eigenaar Rene is uit zijn bed gebeld en naar de zaak gekomen. Ze zijn vrij snel aan de slag gegaan om de rommel op te ruimen om de zaak weer te kunnen openen. Ze gaan aangifte doen. 

We hebben even iets minder zonnebrillen in huis. Een liefhebber kon geen keuze maken en heeft vannacht een paar complete rekken meegenomen. Als ie gewoon een afspraak had gemaakt, hadden we hem kunnen helpen bij zijn keuze. Daar zijn wij namelijk goed in. We zijn vandaag gewoon geopend.

Getuigen

De politie doet een oproep aan de inwoners die iets hebben gezien om te bellen naar 0900-8844. Ook camerabeelden uit de buurt worden op prijs gesteld. 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank