Deals bij Chinees restaurant Yuan Yi in Bodegraven

blank

Het onlangs geopende Chinees restaurant Yuan Yi in Bodegraven heeft reden tot vreugde, aangezien het met succes de eerste drie maanden heeft doorstaan. Om dit te vieren en hun gewaardeerde klanten te bedanken, kondigt Yuan Yi enkele speciale aanbiedingen aan en introduceert het een nieuw terras dat deze week in gebruik zal worden genomen.

Met een sterke focus op authentieke Chinese gerechten en hoogwaardige ingrediënten heeft Yuan Yi snel een goede reputatie opgebouwd in Bodegraven.

Ter ere van het bereiken van deze mijlpaal biedt Yuan Yi een speciale korting op een van hun populairste gerechten. De heerlijke Chinese loempia, die normaal gesproken verkrijgbaar is voor 6 euro, is nu tijdelijk geprijsd op slechts 4,50 euro.

blank

Bovendien kunnen gasten profiteren van speciale maandmenu-aanbiedingen. Het reguliere maandmenu, bestaande uit een selectie van voortreffelijke gerechten, is nu verkrijgbaar voor slechts 47,50 euro, in plaats van de gebruikelijke prijs van 52,50 euro. Een uitgelezen kans om een culinaire reis door de Chinese keuken te maken zonder de bank te breken.

Dine in Menu van 52,50 nu 47,50!

Haaienvinnensoep, gebakken Won Ton (met garnalen en varkensvlees), Woei Wok Ngau(gesneden ossenhaas met pikante saus), Babi Pangang Spek en Jiao Yan Chinese Garnalen.

Voor degenen die graag gerechten willen afhalen, heeft Yuan Yi ook een speciale korting. Het afhaalmenu, dat voorheen 45,50 euro kostte, is nu beschikbaar voor slechts 40,50 euro. Hiermee kunnen gasten genieten van de smaken van Yuan Yi in het comfort van hun eigen huis.

Afhaalmenu van 45,50 nu 40,50,-

Pisang Goreng (2 stuks p.p.) Saté Ajam (1 stuk p.p), Babi Pangang, Daging Smoor en Kipfilet met Ananas en Zoetzure saus

Lunchen op het terras

blank

Lunch gerechten op de onderstaande foto’s

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank