125-jarig jubileum Bodegraafse Versluys Groep 

Eerder deze maand vierde de Versluys Groep haar 125-jarig jubileum. Het familiebedrijf pakte uit met een relatiedag én familiedag op de Wierickerschans, waar samen zo’n 750 gasten het Bodegraafse aannemers- en wegenbouwbedrijf kwamen feliciteren. Versluys kijkt vol trots terug op het verleden en vol optimisme naar de toekomst. 
Tijdens de relatie- en familiedag op 7 en 9 september genoten werknemers en gasten van optredens en foodtrucks in de Markthallen. Medewerkers, partners, kinderen, opdrachtgevers en leveranciers kijken terug op een geslaagd jubileumfeest. 

De Versluys Groep ziet de mijlpaal als getuigenis van toewijding, hard werken en onwankelbare inzet van alle betrokkenen bij het bedrijf. Volgens het team zit Versluys’ succes hem daarnaast in de saamhorige cultuur, langetermijnvisie, duurzame relaties en betrokken management; ofwel de karakteristieken van een familiebedrijf. 

Al 125 jaar lang bouwt Versluys Groep aan het wegennet én aan de toekomst. Ondanks dat er sinds 5 september 1898 veel is veranderd, is de motivatie om zich in te zetten voor een heldere toekomst nog minstens zo groot. Daarom is er in de warme en open cultuur van de Versluysfamilie ruimte voor nieuwe gezichten. Versluys kijkt ernaar uit om samen nog vele successen te vieren! 

Als jij ook bij dit mooie bedrijf wil werken ben je welkom om te solliciteren….. er nog bij mag. We zitten echt te springen om mensen uit de omgeving van Bodegraven.

Advertentie