2-jarige Xenne Nobel uit Reeuwijk wint hoofdprijs ReBo Pakjes Jacht

Op maandag 5 december reikte Bart Burggraaff van Karwei Bodegraven de hoofdprijs uit aan de winnares van de Rebo Pakjes Jacht. Door een groot aantal sponsors mochten wij ruim 80 pakjes verstoppen door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Karwei was zo vriendelijk om de hoofdprijs, een kinderfiets, beschikbaar te stellen. “We kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde Rebo Pakjes Jacht”, aldus Danny de Vries.
Leuke theorie om te raden

Xenne kwam met haar moeder en oma uit Reeuwijk naar ons kantoor om een mooie prijs uit te zoeken. Ze koos voor een Bing Puzzel die Rebo piet aan haar gaf. Daarnaast mocht ze raden hoeveel pepernoten in een vaasje zaten. Ook alle andere winnaars kregen hiervoor de kans. Men kreeg eenmaal de kans om een gok te wagen. Haar moeder had hiervoor een hele theorie. Xenne is 2 jaar, en geboren in februari in 2020. Het werkelijke aantal was 221 pepernoten! Zij was daarmee de winnares en mocht met trots haar fiets ontvangen. Na een paar rondjes testen ging ze tevreden naar huis!

Oude Zustertuin

Het goede doel was dit jaar de Oude Zustertuin in Bodegraven. We gaan de komende weken kijken met de organisatie wat de mogelijkheden zijn. Wordt Vervolgd!

Hoofdsponsoren

Karwei Bodegraven

Goedhart Motoren

Hagoort Hoveniers

VD Gugten Porsche Services

Van Tolversunie

BIZWAY

Overige sponsoren 

Freek Hypotheek Bodegraven

Elektro World Reeuwijk

Riggeling Makelaars

Het Tuinhuis KDV en BSO

Trendline Kapsalon

Unique Bedrijfskleding

2B Elektrotechniek

Hubo Bodegraven

Peek Autoservice

Leef! Van top tot teen

Optisport de Kuil

DPS International

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank